Diensten

Advies

Goede verlichting begint bij goed advies. Wij komen daarom graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ter plaatse doen we een intake en dat werken we verder voor u uit. U krijgt dan van ons een offerte voor uw verlichting waarin we ook uw besparingskansen opnemen.

Normen en eisen

In kantoren, fabriekshallen, opslagplaatsen en sporthallen zijn eisen gesteld aan de hoeveelheid licht dat op het werkvlak valt. Wij adviseren u graag over het aantal armaturen en lichtbronnen u nodig heeft om aan de norm te voldoen.

Subsidie

Omdat onze lichtbronnen extreem zuinig zijn, komt de verlichting en de installatie in aanmerking voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). U mag dan een groot deel van uw investering aftrekken van uw winst. U hoeft daardoor minder belasting te betalen. We adviseren u hier graag over, maar de resultaten zijn voor elke organisatie verschillend. Wij leveren de aanvraagcodes aan, uw boekhouder helpt u verder.

Lichtberekening

Wilt u er zeker van zijn dat we genoeg licht leveren? Met de software van Dialux Evo kunnen we precies laten zien waar en hoeveel licht in uw ruimte schijnt. Vraag hiernaar tijdens de intake.

Installatie

U wilt tijdens de installatie natuurlijk uw productie ontzien. Wij werken daarom alleen met monteurs zonder 9-tot-5-mentaliteit. Zij doen hun best om zo snel en goed mogelijk uw bedrijfspand te voorzien van verlichting. Als het nodig is ook 'savonds laat of in het weekend.

Voorbereiding

Een groot deel van onze producten bereiden we in huis voor u voor, daardoor houden we de installatiekosten laag. Omdat de installateur het niet hoeft te doen, scheelt het namelijk een hoop tijd ter plaatse. Daar profiteert ú van!