Diensten

Advies

Goede verlichting begint bij goed advies. Wij komen daarom graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ter plaatse doen we een intake en dat werken we verder voor u uit. U krijgt dan van ons een offerte voor uw verlichting waarin we ook uw besparingskansen opnemen.

Normen en eisen

In kantoren, fabriekshallen, opslagplaatsen en sporthallen zijn eisen gesteld aan de hoeveelheid licht dat op het werkvlak valt. Wij adviseren u graag over het aantal armaturen en lichtbronnen u nodig heeft om aan de norm te voldoen.

Subsidie

Omdat onze lichtbronnen extreem zuinig zijn, komt de verlichting en de installatie in aanmerking voor de Energie Investerings Aftrek (EIA). U mag dan een groot deel van uw investering aftrekken van uw winst. U hoeft daardoor minder belasting te betalen. We adviseren u hier graag over, maar de resultaten zijn voor elke organisatie verschillend. Wij leveren de aanvraagcodes aan, uw boekhouder helpt u verder.

Lichtberekening

Wilt u er zeker van zijn dat we genoeg licht leveren? Met de software van Dialux Evo kunnen we precies laten zien waar en hoeveel licht in uw ruimte schijnt. Vraag hiernaar tijdens de intake.

Installatie

Omdat we de armaturen laten ontwerpen om eenvoudig te kunnen installeren, kunt u onze lichtbronnen zelf installeren. Maar wij werken ook samen met een aantal installateurs, zoals Instal Agro, Frilim, Bijl Elektrotechniek, Polytechniek, Van Doorn Agri Tech, Instalec, Vecom en Klein Wolterink Installatietechniek. Zij installeren de verlichting graag voor u. Liever uw eigen installateur gebruiken? Geen probleem!

Voorbereiding

Een groot deel van onze producten bereiden we in huis voor u voor, daardoor houden we de installatiekosten laag. Omdat de installateur het niet hoeft te doen, scheelt het namelijk een hoop tijd ter plaatse. Daar profiteert ú van!